• Binnen 5 werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Directe levering

"Voor alles onder en boven de grond in uw tuin"

Nobre Cal - Rood

€95,00 Per (mini) Big bag

Nobre Cál Halfverharding

Nobre Cál is een fijnkorrelig breekmateriaal dat zeer geschikt is als halfverharding. Dit materiaal is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente en het heeft een hoog gehalte calciumcarbonaat.

Nobre Cál heeft veel voordelen als soort half verharding en wordt dan ook steeds vaker toegepast. Steeds vaker zien gemeentes, vakantieparken, recreatieparken en bedrijven de voordelen van deze halfverharding en kiezen dan ook voor de aanleg hiervan.

Fietspaden, wandelpaden, parkeerplaatsen, bermen en erven worden met Nobre Cál bekleed. Nobre Cál wordt geleverd en verwerkt zonder enige toevoegingen waardoor het een 100% natuurlijk product is.

Nobre Cál aanleggen

De aanleg van deze soort halfverharding verdient extra aandacht. Wanneer dit niet op correcte wijze gedaan wordt, wordt er niet optimaal geprofiteerd van de voordelen die Nobre Cál biedt. Er ontstaan plassen na veel regenval en dat kan weer leiden tot algvorming. Uiteraard kun je ervoor kiezen om het materiaal zelf aan te leggen, maar je kunt er ook voor kiezen dit over te laten aan onze professionals. Zij beschikken over de juiste kennis en materialen. Bovendien is de aanleg van het fietspad, het erf, de parkeerplaats of de berm in korte tijd gedaan. Wanneer je meer wilt weten over het aanleggen van Nobre Cál, kun je ten alle tijden contact met onze adviseurs opnemen. Wij geven je graag advies en beantwoorden je vragen.

Opties
Bereken het benodigde aantal d.m.v. vierkante meters

Varianten