• Binnen 5 werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Directe levering

"Voor alles onder en boven de grond in uw tuin"

Welkom in onze webwinkel voor sierbestrating

U kunt bij ons gemakkelijk en snel online sierbestrating bestellen.

Sierbestratingbestellen.nl is een familiebedrijf, centraal gevestigd in Limmen (Noord-Holland). Woont u niet uit de buurt? Geen probleem: we leveren onze tuinmaterialen door heel Nederland.

Ons assortiment bestaat uit producten van hoge kwaliteit. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt leveren wij tuintegels van hoog aangeschreven merken als MBI, Redsun en VT Wonen. Tevens zijn we premium dealer van de unieke Terras & Trends-collectie.

Groot(s) in service.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. We stellen ons flexibel op en denken mee in het gehele proces: van het uitzoeken van de materialen tot de levering aan huis. Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan. Wilt u de tuintegels of andere producten met uw eigen ogen komen bekijken? Plan dan gerust een afspraak in. U bent van harte welkom in onze showroom voor een rondleiding langs de showboarden en een de koffie staat klaar.

Namens het volledige team van sierbestratingbestellen.nl wensen we u een fantastisch tuinseizoen toe. Hopelijk tot ziens!


Pascal Groot en Chantal Groot