• Binnen 5 werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Directe levering

"Voor alles onder en boven de grond in uw tuin"

Bezorgen

Bezorging door heel Nederland

bestellingen tussen de 0 – 2750 euro € 80 excl. btw.

bestellingen boven de 2750> gratis

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging. Wij proberen binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren.

In overleg kunnen wij een bezorgdatum vaststellen.

Wij adviseren u de materialen tijdig voor aanvang van de werkzaamheden te bestellen. In verband met de huidige situatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben, om zeker te zijn adviseren wij om contact op te nemen via info@sierbestratingbestellen.nl alvorens een bestelling te plaatsen.

U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren van de statiegeld pallets. Oosterzijweg 6d 1906 AX Limmen.

U kunt deze in overleg met sierbestratingbestellen.nl ook afleveren bij een Buiter beton vestiging in Balkbrug, Naarden, Heemskerk, Hengelo.

Wijzigingen in geplaatste bestellingen kunnen tot uiterlijk 48 uur voor levering worden geaccepteerd, mits het geen speciaal voor u bestelde artikelen betreft. Mocht dit toch noodzakelijk zijn, dan zien wij ons genoodzaakt u transportkosten te berekenen. ”Bijbestellingen in overleg”

De materialen worden vanaf de verharde weg naast de vrachtwagen gelost. Bij levering op woonerven, campings en andere voor onze vrachtwagen moeilijk bereikbare plaatsen worden de materialen zo dichtbij mogelijk, op een door onze chauffeur gekozen plek gelost. Indien er geen mogelijkheid tot lossen is, zullen de materialen mee retour genomen worden. Hier kunnen kosten voor doorberekend worden.

Materialen dienen zo snel mogelijk na ontvangst gecontroleerd te worden. Let hierbij voor verwerking op hoeveelheid, kleur, soort en afmeting. Verwerking van de materialen betekent uw goedkeuring en geeft geen recht meer op reclamatie. Beschadigingen en/of gebreken alsmede klachten over geleverde materialen en/of aantallen dienen binnen 2 werkdagen aan sierbestratingbestellen.nl te worden gemeld. Na deze termijn nemen wij uw klacht niet meer in behandeling.

Beschadigde zaken en verpakte zaken waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen nimmer worden geretourneerd en zullen sowieso niet door worden geaccepteerd.

Bewaar altijd de aankoopnota’s, vrachtbrieven en labels van pakketten i.v.m. productiedata en garantie. Op alle producten wordt een jaar garantie verstrekt ingaande op de dag van bezorging, mits de materialen op de juiste wijze zijn verwerkt.

“Witte uitbloei” is een algemeen bekend verschijnsel bij betonproducten en kan derhalve nooit tot reclamatie leidden.

Indien wij het materiaal retour moeten halen brengen wij daarnaast ook de gemaakte vrachtkosten in rekening met een minimum van €170,-  Bij retourzendingen heeft sierbestratingbestellen.nl het recht een kostenvergoeding in rekening te brengen aan de wederpartij van minimaal vijfentwintig procent (25%) van de corresponderende factuurwaarde of van de daadwerkelijke kosten indien deze hoger zijn.

Annuleringen dienen uiterlijk 5 werkdagen voor de uiteindelijke leverdag te worden doorgegeven, dit in verband met de transportplanning. Speciaal bestelde artikelen welke geen standaard voorraad zijn kunnen niet kosteloos geannuleerd worden o.a. tuinhuizen, natuursteen, terrasoverkappingen etc. U dient tevoren zelf te vragen of annulering van een bepaald product mogelijk is.

Voor verdere informatie zie de algemene voorwaarden.