• Binnen 5 werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Directe levering

"Voor alles onder en boven de grond in uw tuin"

MBI GeoCeramica® - Timber Grigio

€13,59 p.s.

Hout is een levend, sfeervol materiaal met onvoorspelbare knoesten en patronen.

De esthetiek is tijdloos en floreert tot op de dag van vandaag. Vandaag misschien wel meer dan ooit.

Het is robuust, natuurlijk én stijlvol. Kies ook voor de schoonheid van hout maar dan wel met de beste keramische eigenschappen die er zijn.

Leginstructie 120x30cm GeoCeramica®

Keramische tegels in het algemeen kennen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en dient binnen bepaalde toleranties te vallen. Die toleranties worden bepaald over een bepaalde afstand. Naarmate het formaat groter wordt kunnen deze waarden verder uiteen lopen. Dat betekent heel concreet dat de uiterste zijden van onze 120x30cm tegels een bolling kennen die toegestaan en acceptabel is maar wel gepaard moet gaan met een goed advies.

Zoals gezegd, Een lichte bolling is heel normaal in een keramische tegel. Echter het unieke formaat 120x30cm vraagt om die reden wel extra aandacht. Door de tegels in een halfsteens verband te leggen komen de meest uiteenlopende waardes dicht bij elkaar te liggen. Dit levert in sommige gevallen een onregelmatig patroon op. Daarom is het beter om de stenen in een 1/3 verband te leggen. Op deze manier komt deze het beste tot zijn recht! 

Eigenschappen
Kleur Houtlook
Afmeting 60x30x4 cm
80x40x4 cm
120x30x4 cm
Opties
Bereken het benodigde aantal d.m.v. vierkante meters